lauantai 18. elokuuta 2012

Eka postaus bloggerissa


Heimoi tyypit!

Nyt sain vihdoinkin sitten luotua tänne uuden blogin. Rähinää ja materialismia on vuodatuksessa, en sitä sieltä poista, mutta uusia päivityksiä sinne ei enää tule. Uutta on myös nimi, eli LindaLotus 2.0. Tämä tarkoittanee sitä että jotenkin hienosti koitan ilmaista että tämä on nyt better and improved, vaikka samaa paskaahan tämä tulee olemaan. Luulisin näin.
Paloi kyllä aika tehokkaasti hihat vuodatuksen sekoiluihin. Kaikki kuvat katosivat siis kuin pieru saharaan miltei blogin koko olemassaoloajalta, ja voitte kuvitella millainen duuni niiden uudelleen lataaminen ja liittäminen olisi. EI KIITOS!
Mutta siis uusi era alkakoot. Koitan ensi viikolla saada tänne muutakin sisältöä kuin tämän tervehdykseni.
Niin, ja tietty opetella käyttämään tätä koko palvelua jotenkin :D

Tuttunne, ikiteini-Linda joka käyttää liian pieniä vaatteita

8 kommenttia:

 1. no niin onpa mukava taas kuulla susta :) ja hei tyttö siehän oot laihtunut... :))

  VastaaPoista
 2. Perhana, aattelin ettette huomais :D

  VastaaPoista
 3. jes! johan tätä on ootettu :)

  VastaaPoista
 4. hyvä hyvä,moneen otteeseen blogiasi lukenut,aivan mahtava bloggaaja+blogi!:)ja jatkossakin seurailen:)

  t.Nina

  VastaaPoista
 5. Heeei, mäkin huomasin heti :) Melkoisen simpsakassa kunnossa! t. Kakku

  VastaaPoista
 6. Hei sä oot takas, jee!!! Oon jo hetken odotellu uutta postausta ja nytpä sellanen tuli, kera uuden blogin. Ihan mahtavaa! :)

  -Meri (Joka myöskin havaitsi sun laihtuneen ihan silmissä!)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, Linda is back! Meikäläinen meinasi tehdä uudistuksia blogiin ja laitoin hetkeksi sen salasanan taakse, tosin mitään en ole saanut sinne tehtyä. Enkä muista salasanaakaan enää. :/ Ajattelin vain kertoa, koska sä olet ehkä ainoa, joka mun blogissa on viimeisten päivitysten jälkeen käynyt. :D Ja todellakin: sie oot laihtunu, olet upia! T. Cupcake/Persikkaa ja vaahtokarkkeja

  VastaaPoista
 8. Pitkästä aikaa itsekin vuodatuksessa poikkesin ja huomasin sun muuttaneen tänne. Jos lupaat samaa paskaa niin mä ainakin tuun takas myös lukemaan ;) Ja todellakin Lindaa näyttäisi olevan vähemmän,mutta uskoisin sen olevan yhtä fantsua kuin aikaisemminkin, mä oon kade :D
  t.Miiu

  VastaaPoista