keskiviikko 3. lokakuuta 2012

MakeIt up!

Tämä onkin vähän mainostushenkinen postaus!
Mulla sattui nimittäin käymään satumainen onni yhdessä kivassa jutussa.
Oon niitä rasittavia facebook-kavereita, jotka aina osallistuu "jaa kuva ja tykkää, niin osallistut arvontaan"-juttuihin. Joku joskus vieläpä huomautti että buu buu, niistä ei voita ja ärsyttää jne. No hah, taas voitin! Voitin nimittäin 40€ lahjakortin Tampereella sijaitsevaan MakeIt meikkikauppaan, mikä myy Grimaksen meikkejä. JIPII!
Menin tänään töiden jälkeen into piukassa lunastamaan voittoani ja sain vaikka mitä!


Kahdet irtoripset, joista toiset ovat sievät mustat ripset, joissa ulkonurkassa pikkuiset valkoiset pampulat. Näin heti itseni eteerisenä leijumassa lumisateessa ne silmissä! Toiset oli niin rajut, että oli vaan pakko :D
Irtopuuterin nappasin, koska tarve olikin kova. Anti shine-voide T-alueelle (meikin alle), lila luomiväri ja pussukassa paperiin käärittynä on kirkkaita ja pinkkejä swarowskin kristalleja! 
Ja MakeItin facebook-sivuille laitettiin myös mun ostosreissusta hauska valokuva, jonka nyt hävyttömästi varastan omaan käyttööni. 


Suosittelen kyllä lämpimästi kaikkia daameja ja miksei herrojakin katsastamaan tämä jo jonkin aikaa kuninkaankadulla valitettavien raksapeitteiden alla lymyävä herkkukauppa. Hinnat ei päätä huimaa, ja valikoimasta löytyy kaikki Grimaksen tuotteet.
Normaalien meikkien lisäksi löytyy nimittäin myös maskeeraustarvikkeita!
Ja bongasin myöskin erikoispiilareita kassalta, hinnat olivat 30€ hujakoilla, ja linssit kuulemma 3kk-1v linssejä.

Muissa asioissa palaan myöhemmin uudelleen, sillä nää mun työkuviot on saaneet jälleen uuden käänteen, mutta koska kaikki on jälleen työkkäristä kiinni, en uskalla mitään ääneen hekumoida.
Mutta ilmeisen hyvää on luvassa, jos kaikki menee kuten pitääkin!

Niin ja jee, mulla on perjantaina synttärit!!!

-Linda



7 kommenttia:

  1. onpas hää ollu söpönä liikenteessä!

    VastaaPoista
  2. No kiitos! Itse vaan kauhistelen noita silmäpusseja :D

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Siis onks tää blogi enää aktiivinen? Miks täältä poistetaan kommat vaikkei ollu siis mitään loukkaavaa vaan ihan kannustava kommentti? Voi sit laittaa kommentoinnin pois päältä jos ei kerta haluu niitä?

    -Tytti-

    VastaaPoista
  6. En tahtonut loukata tai mitään sellaista. Poistin ne kommentit siksi, että valottavat liikaa yksityiselämääni, ja juuri siitä haluan päästä eroon, että vältyttäisiin väärinkäsityksiltä yms. Siksi sitä uutta blogiakin tässä näpertelen.

    VastaaPoista